22 Haziran 2021 Salı

Maltipoo

Maltipoo

Maltipoo

Yıllar geçtikçe, bu sevimli küçük köpekler, sevimli görünümleri ve zeka ve oyun oynamalarını içeren ebeveyn ırk özelliklerinin çoğunu miras aldıkları gerçeği sayesinde, dünyanın her yerindeki insanların kalplerine ve evlerine girdi.

Bu, yavruların herhangi bir sağlık sorununu miras alma olasılığının daha düşük olmasını sağlamanın tek yoludur. ebeveyn ırklarını etkilediği bilinmektedir.

Maltipoo, son yıllarda sahneye çıkan daha yeni kasıtlı melezlerden biridir. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde, düşük ve tüy dökmeyen katlara sahip olan arkadaşlar ve aile hayvanları olarak yetiştirildiler, bu da genellikle evcil hayvanla ilgili alerjilerden mustarip insanların evlerini küçük boyutlu bir köpek arkadaşıyla paylaşabilecekleri anlamına geliyordu. Bununla birlikte, jüri, Maltipoo'nun ilk düşünüldüğü kadar hipoalerjenik olup olmadığı konusunda hala kararsız.

Zamanla, bu sevimli küçük köpekler, alerjiden mustarip olsun ya da olmasın, dünyanın her yerindeki birçok insanla kalplere ve evlere girmeyi başardılar çünkü Maltipoo hem görünüş hem de doğa açısından çok sevimli. Ayrıca birçok ünlünün de favorisi olduklarını kanıtladılar. Henüz Maltipoo, kendi başına bir cins olarak tanınmamaktadır. Bununla birlikte, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü nesil Maltipo'ları sağlıklı yetiştirmeye devam etmek nihai hedefi olan bir Kuzey Amerika Kulübü ve Kayıt Merkezi kurulmuştur.

Apartman yaşantısına uyumlu ve uysal bir ırktır. Yavru maltipoo fiyatı ortalama 3000tl ile 7000tl arasındadır.

Fiziksel Görünümü

Omuz yüksekliği : Erkekler 20.32 - 35.56 cm, Dişiler 20.32 - 35.56 cm

Ortalama ağırlık: Erkekler 2.26 - 9.07 kg, Dişiler 2.26 - 9.07 kg

İlk kez sahiplenmek için uygun bir ırk mıdır?

Maltipoo, ilk kez köpek sahiplenenler için iyi bir seçimdir çünkü çok uygun ve insan odaklılar, ailelerini memnun etmekten ve eğlendirmekten başka hiçbir şeyi sevmiyorlar.

Bununla birlikte, kendi başlarına bırakılmaktan nefret ederler, bu da evde çok fazla zaman geçiren hiç kimse için iyi bir seçim olmadığı anlamına gelir.

Bununla birlikte, çok küçük çocukların etrafındayken biraz "hızlı" olabilirler çünkü etrafta çekilmekten hoşlanmazlar.

Bununla birlikte, Maltipoo yaşlılar için harika bir arkadaştır.


Maltipoo ilanı

1kedi1kopek.com internet sitesinde Maltipoo ilanlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Maltipoo İlanı

Maltipoo Satılık

Sitemiz üzerinden bir çok ilana ulaşabilir ilan sahipleri ile Maltipoo köpek ilanları için görüşebilirsiniz sitemiz ücretsiz hayvan sahiplendirme ve ilan sitesi olmasına rağmen bazı hayvan sahipleri Maltipoo hayvanları için satılık ilanı vermektedir.

Maltipoo Satılık

 

Maltipoo Fiyatı

Maltipoo fiyatlarıMaltipooTeacup maltipoo ve renk sınıflarına göre değişiklik göstermekle birlikte, maltipoo fiyat skalası.
Maltipoo İstanbul ilinde aşağıdaki fiyat aralığında piyasada satılmaktadır.


Endüşük Fiyat

3.000 TL

Ortalama Fiyat

4.500 TL

Enyüksek Fiyat

6.000 TL


Mlatipoo fiyatları aralığını etkileyen faktörler öncelikle bu ırkın Teacup maltipoo ve renk olarak sınıflanması etkilemekle birlikte diğer önemli neden ise şecere ve cinsiyet farklılıklarıdır. Maltipoo fiyatları Pandemi öncesin şu anki değerlerinden %40 a yakın daha düşük seyretmekteydi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder