21 Ocak 2020 Salı

Falcı Telefon Numaraları


Geleceğe yönelim
ERP şirketlere çok ciddi faydalar sağlayabilir. Gerçek zamanlı ve doğru bilgilere hızlı bir şekilde erişebilen şirketlerin geleceğini yorumlayabileceklerdir.
"Ekonomik kriz zamanlarında rekabet her zamankinden daha önemli hale geliyor, ürünlerinizin halihazırda durgun olan pazardaki rakiplerinizden daha belirgin olması için çözümler üretebilmeniz ve fark yaratabilmeniz gerekiyor. Doğru yorumlara ve çözümlere ancak şirketinizi tam olarak kontrol edip gerçek maliyetinizi görürseniz ulaşabilirsiniz. ERP bu konuda size fayda sağlar, maliyetlerinizi anında görebilir, giderlerinizi ve bütçenizi gerçek üretim ve maliyet değerleri üzerinden yaparak rakiplerinizde fark yaratabilirsiniz. "

Kalite artar
ERP yazılımı kullanan şirketler kriz döneminde yazılımı tercih ederse, işgücü, makine, mal ve hizmetlerin üretimi için gerekli malzemeler gibi şirket kaynaklarını daha verimli kullanabilir, ürün maliyetlerini düşürebilir ve kâr marjlarını hesaplayabilir ve doğru fiyatları oluşturabilirler. . "ERP yazılımı sayesinde, bu işletmeler müşteri beklentilerini karşılayan ürünler tasarlayabilir, ürünlerin kalitesini artırabilir, ürün teslim sürelerini kısaltabilir, müşteri şikayetlerini sağlıklı bir şekilde kaydedebilir, onlara hızlı etkili çözümler üretebilir, pazarda yeni müşteriler kazanabilir, ve yöneticinin yolunu finansal olarak görebilme. rapor alabilir "
Krizden sonra, bu şirketler tekrar müşteri sayısını artırıyor ve pazar paylarını artırıyor, hedefledikleri karlılığa ulaşıyor ve rekabette önemli avantajlar elde ediyor. "Henüz ERP yazılımına yatırım yapmayan şirketler bu durgun dönemi iş süreçlerini uygun bir kurumsal kaynak planlama projesine entegre etme fırsatı olarak değerlendirebilir. Kriz sırasında şirketlerinde önemli bir yapılanmayı tamamlayan bu şirketler, krizden sonra yatırımlarına hızla geri dönecek "dedi.









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder